Tuesday, December 7, 2010

3η ημέρα 1ου Χειμερινου σχολείου Αστροφυσικής

Τρίτη μέρα σήμερα και δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν περισσότερο κουρασμένοι. Όλοι και όταν λέω όλοι, το εννοώ, είμαστε κινούμενα πτώματα. Το πρόγραμμα είναι εξουθενωτικό. Το πρωί κανουμε 2 ώρες (στην καλύτερη) μέχρι να ξυπνήσουμε και να είμαστε πλήρως λειτουργικοί, ενώ το απόγευμα ξεκινάμε δουλειά από τις 5 ( αντί 3). Βέβαια συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τίποτα στις διαλέξεις και ευτυχώς που έχουμε και δυο μεγάλους εδώ και δουλεύουν για εμάς. Δυστυχώς ο καιρός είναι καλός, και λέω καλός γιατί όλη μέρα είμαστε κλεισμένοι μέσα :(  Έχουμε κάνει νέο ρεκόρ κατανάλωσης καφέ ( μ.ο. 5-6 φλυτζάνια ημηρισίως). Μάλλον φταίει το ότι ξυπνάμε από τις 7:30 τα χαράματα!! 
Ακολουθούν φωτογραφίες από το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, όπου γίνονται οι πρωινές διαλέξεις, από το workplace στο Αρχοντικό Βέργου καθώς και άποψη της λίμνης από το Αρχοντικό.




4 comments:

Anonymous said...

Πολύ καφές! Δουλεψτε και λίγο... :)

The exiled Hussar said...

Έχουμε σκεφτεί το εξής: να ζωγραφίσουμε μάτια όταν θα τα έχουμε κλειστά, έτσι ώστε όταν τα κλείνουμε να φαινόμαστε σαν να προσέχουμε και στην πραγματικότητα να κοιμόμαστε στις διαλέξεις.

Anonymous said...

πολυ καλα περνατε. Θα ηθελα να ημουν κι εγω εκει!

The exiled Hussar said...

Ανώνυμος #2: Θα έχει και του χρόνου, μπορεί να είμαστε μαζί.

 
Creative Commons License
The Golden Pavilion - My way to Trieste by The exiled Hussar is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at thegoldenpavilion.blogspot.com.