Tuesday, January 11, 2011

Είμαι εξοργισμένος

Με τι άλλο;
Με το ηλίθιο το αυτοκίνητό μου.
Που μακάρι να μην το είχα.
Αυτή τη στιγμή δεν έπρεπε να γράφω αυτά που γράφω, αλλά να λαγοκοιμάμαι σε κάποια αίθουσα του φυσικού.
Όχι όμως, δεν μπορώ να έχω τέτοιες εμπειρίες λόγω του αναθεματισμένου σαράβαλου.
Και είμαι στο πόδι από τις 8 το πρωί!!!!
Πραγματικός μεσαίωνας.
Θα μου πεις γιατί δεν πας με το αστικό.
Θα σου πω ότι όσο και να θέλω να είμαι επί 45 λεπτά σε ένα κουτί μαζί με άλλα 50 -τουλάχιστον- άτομα και να πληρώσω 80 ολόκληρα λεπτά, μάλλον δεν θα πάρω.
Και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται και η εξεταστική.
Καλά τι το θυμήθηκα τώρα αυτό;
Πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα.
Αλλά σαν τι θα διαβάσω, εδώ καλά καλά ούτε την ύλη δεν ξέρω.
Έχουν βάλει τα μαθήματα στις 9 το πρωί.
Δηλαδή δεν φτάνει που δεν θα γράψω τίποτα, θα πρέπει να χάνω και τον ύπνο μου.
Λοιπόν εγώ λέω στην καλύτερη θα περάσω 1-2 μαθήματα και θα λέω και ευχαριστώ.
Σαν να μην έφταναν αυτά, έχω και το ίντερνετ να αποσυνδέεται κάθε τρεις και λίγο.
Θα τηλεφωνήσω να τους τα ψάλλω  και σήμερα.
Σε λίγο θα με ξέρουν με το μικρό μου.
Βέβαια θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω τι άλλο με κάνει ευτυχισμένο, αλλά σκέφτομαι τον κακομοίρη τον Θοδωρή, που είναι ίσως ο μόνος που διαβάζει ό,τι γράφω.
Μέχρι τώρα θα έχει μετανοιώσει που ξεκίνησε να διαβάζει αυτό το κατεβατό, ενώ τώρα που γράφω γι'αυτόν μάλλον θα γελάει και θα σκέφτεται τι σχόλιο να γράψει.

2 comments:

maik daik(stan) said...

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΧ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?? ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΟΝΟΣ Η ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ?? ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ(ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ??) ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ?? ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!! ΞΥΠΝΑΣ ΝΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ?? ΩΡΑΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΟΣ!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Σ ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΚΜΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!! ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!! ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!! ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....

The exiled Hussar said...

Δεν ανησυχώ για το χαλασμένο αυτοκίνητο. Αυτά είναι προφάσεις. Το σημαντικό είναι ότι δεν πιάνεις την ειρωνεία μου. Μπορεί και να μην ήμουν ξεκάθαρος. Όπως και να έχει έκανες δυναμική είσοδο και ελπίζω να παραμείνεις φανατικός. Περιμένω την άποψή σου για τα νεότερα.

 
Creative Commons License
The Golden Pavilion - My way to Trieste by The exiled Hussar is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at thegoldenpavilion.blogspot.com.