Tuesday, February 14, 2012

Κυριακή 12/02/2012

Γύρω στις δύο μέρες από τις καταστροφές της Κυριακής στην Αθήνα. Ακόμα και εγώ που δεν ήμουν εκεί, ίσα που έχω συνέλθει λίγο. Φωτιές, καταστροφές, λεηλασίες, χημικά, τραυματίες.

Όσοι είδατε στις ειδήσεις, δεν αναφέρθηκε τίποτα στα Γιάννενα. Πιθανόν επειδή δεν έγινε και τίποτα. Για ποιόν λόγο εδώ να μην έχουμε ανάλογη εικόνα;

Για ποιόν λόγο πρέπει να ταξιδεύω κάθε φορά στην Αθήνα; Και ρωτά κανείς αν μπορώ σε κάθε μνημόνιο να παίρνω το κτελ και να κατεβαίνω;

Ακόμα και εδώ, στα Γιάννενα έχουμε ανάγκη –μια στο τόσο βρε αδερφέ- για λίγο πλιάτσικο. Πως και πως περίμενα αυτή τη Κυριακή. Είχα βάλει στο μάτι τον Γερμανό, τον Παπασωτηρίου, την Εθνική και τα Πάμπλικ.

 

Για άλλη μια φορά αυτή η χώρα απογοητεύει τους πολίτες της και εμένα μαζί.

Πραγματικά λυπάμαι για το μέλλον της χώρας.

 

Υ.Γ. Μαζεύω συμμετοχές για να κλείσουμε ένα πούλμαν στο επόμενο Μνημόνιο. Τιμή κατά άτομο: 20% επί της αξίας των κλοπιμαίων.

Το πακέτο περιλαμβάνει: Διαδρομή από και προς Ιωάννινα με νοικιασμένο πούλμαν των κτελ. Προβλέπεται διανυκτέρευση στο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο “Η Ποντικοφωλιά” για μεγαλύτερη άνεση χρόνου στις αρπαγές. Επιπλέον, σε συνεργασία με τον Τάκη τον νταλικέρη, είναι δυνατή και η μεταφορά ογκωδών αντικειμένων. Πρωινό προσφέρεται στο ξενοδοχείο, ενώ όποιος θέλει μπορεί να γευματίζει με το γκρουπ σε μαγαζιά που θα διαρρήξουμε επιτόπου.

 

Προσοχή! Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβάλλεται προς εμένα τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση ψήφισης.

 

Σε περίπτωση αυξημένης συμμετοχής θα συζητηθεί ενδεχόμενο και δεύτερου πούλμαν.

 

Εάν εκδηλωθεί ενδιαφέρον, είναι δυνατόν να αναχωρήσει ανεξάρτητο γκρουπ και από Θεσσαλονίκη.

4 comments:

Λιακάδα ☼ said...

Καλό είναι να μη ζηλεύετε την Αθήνα και να δημιουργήσετε μονοι σας την Αθηναική ατμοσφαιρα στην πόλη σας...

The exiled Hussar said...

Είσαι από Αθήνα;
Είδες; Δεν καρφώθηκα να απαντήσω χθες.

Λιακάδα ☼ said...

Ναι από Αθήνα είμαι και την αγαπώ αυτή την πόλη με τα καλά της και τα κακά της...

The exiled Hussar said...

Κρίμα, έτσι δεν μπορείς να έρθεις στην εκδρομή μας. Μπορούμε όμως να σε βρούμε όταν θα κατέβουμε. Ξεκίνα από τώρα να μαρκάρεις στόχους.

 
Creative Commons License
The Golden Pavilion - My way to Trieste by The exiled Hussar is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at thegoldenpavilion.blogspot.com.