Μανιφέστο

Συνήθως, οι δημοσιεύσεις μου συνοδεύονται από ένα μουσικό βιντεάκι ή μια φωτογραφία. Για όσους δεν το κατάλαβαν, καθώς διαβάζετε ό,τι έχω γράψει, πρέπει να ακούτε και το ανάλογο τραγούδι, ώστε να μπείτε στο πνεύμα της ανάρτησης. Το ίδιο ισχύει και για τις εικόνες.

Κάτω από κάθε ανάρτηση, βρίσκεται μια ετικέτα. Οι ετικέτες κατατάσσουν τις αναρτήσεις σε ομάδες με παρόμοιο νοητικό περιεχόμενο.

Αν καθώς διαβάζετε κάτι, θέλετε να διαμαρτυρηθείτε, να με βρίσετε ή να εκδηλώσετε την  λατρεία σας προς το πρόσωπό μου, μπορείτε να το κάνετε πατώντας την λέξη "σχόλια" που βρίσκετε κάτω από κάθε δημοσίευση. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι πως η κάθε λέξη που θα γράφεται, θα λογοκρίνεται από εμένα προσωπικά με τα δικά μου κριτήρια. Ελευθερία του λόγου για εσάς εδώ μέσα ΔΕΝ υπάρχει.

Αν βέβαια αυτό που θέλετε να μου πείτε είναι τόσο επείγον και δεν μπορεί να περιμένει, όπως ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί σε 15 ώρες ή ότι δίνουν σε προσφορά μισοτιμής το PS3, τότε και μόνο τότε μπορείτε να επικοινωνείτε και άμεσα μαζί μου στο e-mail: theexiledhussar@gmail.com

Δεν έχει συμβεί ακόμα, αλλά θα το γράψω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Η πλειονότητα των όσων γράφω εδώ μέσα έχουν χαρακτήρα ειρωνικό. Αν κάποιος βρίσκει αυτά που γράφω προσβλητικά, να πάει στο ντουλάπι της κουζίνας του και να πιάσει ένα μπουκάλι ξύδι. Γιατί δεν μου καίγεται καρφί.

Όσες φωτογραφίες δημοσιεύονται, είναι πνευματικά κατοχυρωμένες και μπορείτε να τις απολαύσετε στον σύνδεσμο "Personal Gallery", στα δεξιά της κεντρικής σελίδας.
 
Creative Commons License
The Golden Pavilion - My way to Trieste by The exiled Hussar is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at thegoldenpavilion.blogspot.com.